• Fémkerámia pótlások

  Laborunk fő profilja: 16 éve szolgáljuk ki sikeresen a változatlan felállású megrendelőinket. Hiszünk benne, hogy az elégedett megbízó a legjobb cégér. Munkáinkra jellemző a jól kiválasztott, egymással kompatibilis anyagok körültekintően való felhasználása, a precizitás és a páciens viszonyaival jól harmonizáló esztétikum.
 • Straumann Cares CAD/CAM-rendszer

  Kikerülhetetlen eleme lett a mai modern viszonyok közt a fogtechnikának is. Az országban elsőként telepítettük és használjuk a Straumann Cares 3. generációs scannerét: a legpontosabb vázak, melyeket ma készíteni lehet. A technológia alkalmazása olyan minőségi biztonságot és tervezhető pontosságot biztosít, amely túlmutat a hagyományos technológiákkal készített vázakon. Laborunk a rendszer fejlesztéseit naprakészen, felkészülten használja ki a mindennapokban, az Ön precíz elvárásainak megfelelően.
 • Préskerámia munkák - Ivoclar IPS e.max-rendszerrel

  Az Ivoclar IPS e.max rendszere a tökéletes megoldás a magas esztétikai követelményekre. A gyártó és a felhasználók tapasztalatai mára a legkiforrottabb technológiát adják a kezünkbe, melyet a helyesen megválasztott esetekben kimagasló sikerrel használunk - mindannyiunk megelégedésére.
 • Zirkon

  A Zirkon egy újabb alternatíva, mellyel a hagyományostól eltérő, nagy igénybevételre tervezett anyagot használunk fel különleges esztétikai lehetőségekkel ötvözve. Hosszú élettartamú prognózissal rendelkező, biokompatibilis anyag a CAD/CAM-technológia precizitásával, kompromisszumok nélkül.
 • Kompozit Gradia betétek

  A mikro-hibrid kompozit kerámia töltöttséggel egyesíti a két anyag minden pozitív tulajdonságát, így az évtizedes sikerének záloga a kiváló illeszkedés, tökéletes színharmonizáció a fogakkal és az indirekt pótlásokban rejlő egyszerűség.
 • Arany inlay, onlay

  A modern kori felhasználásban fél évszázada alkalmazott megoldás, vitathatatlan előnyökkel. Nem véletlen, hogy a legkomolyabb gyártók a mai napig kínálnak az arany feldolgozásához segédanyagokat, hiszen ennek az anyagnak a mikroszkopikus pontossággal való feldolgozhatósága és antibakteriális tulajdonsága már önmagában elegendő érv amellett, hogy sikerrel használjuk.
 • Univerzális implantációs sablonok

  Elsőként kezdtük el az országban készíteni az univerzális implantációs műtéti sablonokat (UniGuide), melyek egy szoftveres virtuális tervezéssel lehetővé teszik a műtéti kockázatok minimumra szorítását.