Üdvözöljük!

Több éves sikeres budapesti működésünk után néhány éve családommal a festői szépségű Piliscsabára költöztünk, hogy egy szép környezetben, de a fővároshoz mégis közel tudjuk új fogtechnikai laborunkat kialakítani.

Modern eszközökkel felszerelt laboratóriumunk színvonalas munkát végez, teljes fogtechnikai programmal, korrekt árakon.
A legnagyobb mennyiséget képviselő fémkerámia pótlások mellett profilunkba tartoznak többek között Zirkon és préskerámia munkák (e.max Press), arany in- és onlay-k, kompozit (Gradia) betétek.

2005 óta készítünk implantátumokon rögzített koronákat és hidakat, csavarozott fémvázas, ill. patentokkal – gumigyűrűkkel elhorgonyzott kivehető pótlásokat.

Elsőként kezdtük el az országban készíteni az univerzális implantációs műtéti sablonokat (UniGuide), melyek egy szoftveres, virtuális tervezéssel lehetővé teszik a műtéti kockázatok minimumra szorítását.

Az elmúlt években laborunk profilja az implantátumos munkák terén tovább bővült, és a felhasznált konvencionális elhorgonyzású megoldások mellett jól működő és megbízható eredményességgel készítünk belső fémvázas implantátumokra csavarozott fogsorokat is. Újdonság laborunkban továbbá a Straumann GmbH által jegyzett DentalWings CAD/CAM-rendszere.

Új ügyfeleinknek szívesen mutatkozunk be személyesen is, illetve kérésre elkészítünk egy próbamunkát.

Tisztelettel,

Bárány Tamás Kristóf
cégvezető, fogtechnikus